Partnereink

Alcatraz

Music Club and Restaurant

GYRADIKO

...egy falat Görögország!

 

Kapcsolat

email
honlap

 

Exkluzív szolgáltatások

Exkluzív gépjárműszállítás


- szerviz: háztól házig (maximális odafigyelés):


Ezt a szolgáltatást olyan ügyfeleknek ajánljuk, akiknek zsúfolt napirendje könnyítése érdekében, vagy szabad idejének hasznos eltöltése érdekében ne menjen kárba gépjárműve esetleges, vagy kötelező szervize miatt.


Hogyan is működik?


Vegye fel kapcsolatot diszpécserünkkel és az Ön által megadott helyszínen és időpontban kollégánk átveszi öntől autóját és az Ön által megadott időpontra és szervizbe szállítjuk gépjárművét, munkatársunk megvárja autója szervizelését, gumicseréjét és azonnal visszaszállítja Önnek.

 

Repüljön os-Carosan!

 

Ügyfeleink kényelmét szolgálva fejlesztettük ki merőben új szolgáltatásunkat, mellyel gépjárművét maximális biztonságban tudhatva repülhet Földünk bármely pontjára.

 

Mit is jelent ez...?

 

Repülő útja előtt kollégánk a reptéren átveszi Öntől gépjárművét, majd azonnal leparkol vele teremgarázsunkban. Ezt követően az autó kulcsát, forgalmi engedélyével együtt egy széfbe rakja egészen addig még Ön vissza nem tér, és miután megérkezett azonnal átveheti gépjárművét és utazhat tovább, mintha el sem repült volna.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vegye fel bártan kapcsolatot diszpécserünkkel vagy online és azonnal válaszolunk kérdéseire.

 

Ünnepeljen os-Carosan!

 

Ne hagyja, hogy családtagok, rokonok, barátok, munkatársak józanul ünnepeljenek, egy születésnapi vacsora, egy kellemes kerti parti, egy céges rendezvény, és akár egy nagyszabású esküvő alkalmával.

Keresse ünnepi árszabásunkat az árak menüpont alatt!

 

 

 

Adatvédelem